„Bicma srl“ yra dinamiška įmonė, kuriai pavyko sėkmingai įsitvirtinti kelių transportui skirtų techninių komponentų sektoriuje. To pasiekti padėjo įmonę puikiai apibūdinančios patikimumo ir efektyvumo vertybės bei preciziškas tikslumas, kuriuo pasižymi komerciniam ir pramoniniam transportui skirtų saugos ženklų ir priedų gamyba. Bėgant metams įmonės įgyta patirtis, antrepreneriška dinamika bei nuolatinis gamybos būdų modernizavimas užtikrino spartų „Bicma srl“ augimą ir leido išplėtoti savo produkcijos ir paslaugų pasiūlą.

Dėl pažangių kokybės tyrimų „Bicma srl“ savo klientams gali pateikti platų pagal galiojančius Europos saugos reglamentus patvirtintų ir sertifikuotų gaminių asortimentą, galintį užtikrinti saugų ir funkcionalų kiekvieno vežėjo darbą. „Bicma srl“ ženklų gamybos sistema sukurta siekiant aukštų kokybės ir technologinių standartų , kuriuos padeda užtikrinti specializuoti operatoriai ir tiksliai parinktos medžiagos. Be to, bendrovė gamina gana didelę ženklų įvairovę, tad klientų poreikius gali patenkinti gerai aprūpintas ir nuolat gamybos papildomas sandėlis.

Pažangiausios gamybos technologijos
Visi „Bicma srl“ produktai nuo pradžios iki pabaigos yra gaminami pasitelkus preciziškai tikslų darbo procesą, kuriuo transformuojamos pagrindinės žaliavinės medžiagos. Gamyba pradedama nuo ritės įdėjimo, tuomet paruošiami atspindinčių ir fluorescencinių plėvelių ritiniai, o galiausiai atliekamas kirpimas. Specialios automatinės mašinos aliuminį paruošia pagal uždėjimui suplanuotas skirtingas plėveles ir įvairią tampografiją; galiausiai, apipjausčius ir atlikus paskutinį plokštės kirpimą, gaunamas jau supakuotas galutinis produktas.

Meistriškumo siekis gaminant produktus visada buvo neatsiejama „Gruppo Mazzini“ kultūros dalis. Pagrindinis bendrovės siekis – išsiskirti geriausiu žaliavų pasirinkimu, gamybos ir paslaugų kokybe bei patikimumu. „Bicma srl“ darbuotojai yra tikri savo sričių specialistai, aprūpinti įranga, leidžiančia patenkinti kiekvieną konkretų kliento pageidavimą.